Omgeving

Hier vind u informatie over bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen tijdens uw verblijf in een van onze prachtig gelegen huizen of appartementen.

Cadzand(-Bad)
Cadzand is een tweelingdorp aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Het bestaat uit het toeristische Cadzand-Bad, en het iets meer landinwaarts gelegen Cadzand-Dorp.

Brugge
De stad die het Venetiƫ van het Noorden wordt genoemd. Met bezienswaardigheden als de prachtige Kathedraal, de vele historische gebouwen en de vele bruggen over het water, welke gezien worden als de aderen van deze mooie Vlaamse stad.

Het Zwin
De website van het Zwin en de Vlindertuin in Knokke-Heist. Je kan hier terecht voor allerlei info over het Vogelpark en het Natuurgebied, over de nieuwe plannen, over recente waarnemingen  en over zoveel andere boeiende aspecten van dit gebied. Een gebied dat ontstaan is uit en nog steeds gevormd wordt door de wisselwerking van wind, zee, natuur en cultuur.

Dolfinarium Boudewijnpark Brugge
Kom en beleef een dol-fijn dagje in het Dolfinarium Boudewijnpark, want hier geniet je met de hele familie van een wereld vol verbazing en verwondering! De meer dan 25 attracties en shows, waaronder het unieke dolfinarium, liggen bijzonder overzichtelijk ingeplant in een oase van groen.

Sea Life Blankenberge
Met meerdan 30 aquariums en honderden soorten vissen is dit absoluut het bezoeken waard. Van kleine Noordzeevissen tot majusteuze tropische haaien. Verder is er onder anderen een krabbeneiland, kweekprogramma van zeepaardjes en een zeehonden opvangcentrum.

Speelboerderij Pierewiet
Een tuin vol avonturen! Tussen de perenbomen gebeuren de gekste dingen. Ja: tikkertje als jij dat wil. Maar misschien speel je veel liever piraatje. Dus heeft Pierewiet vast een echt schip voor je geregeld. Skelteren, springen op een enorm springkussen, reuzenbellen blazen, supersnelvan een kabelbaan en nog veel meer!

N.V. Westerscheldetunnel
De 6,6 kilometer lange Westerscheldetunnel, die Terneuzen in Zeeuwsch-Vlaanderen met Goes op Zuid-Beveland verbindt, is de langste verkeerstunnel van Nederland. De tunnel vervangt de veren, Vlissingen-Breskens en Kruiningen-Perkpolder.